Wie zijn wij?

Financiële adviseurs
voor het MKB

Ons team helpt ondernemers bij een bedrijfsverkoop. Onze unieke en complementaire ervaringen, aan zowel de koop- als verkoopkant van bedrijfstransacties, stellen ons in staat om u met een breed perspectief van advies te voorzien. 

Betrokken

Wij hebben een passie voor ondernemen en zijn toegewijd aan u en uw succes

Onafhankelijk

Als onafhankelijke adviseur richten wij ons exclusief op het MKB (€2M – €50M omzet)

Ervaren

Onze (praktische) ervaring zorgt ervoor dat wij u begrijpen en uw ‘taal’ spreken

Bekwaam

Getraind en onderlegd in alle aspecten van een bedrijfsverkoop

Het team

Onze diverse ervaringen als ondernemer, investeerder en strategisch adviseur helpen om onze klanten in alle fases van het verkoopproces bij te staan met gedegen advies.

Bedrijf verkopen? Bel Jannes

Jannes Janssens

Ervaren ondernemer bedreven
in fusies en overnames

Jannes is zijn carrière begonnen in de zorg. Na diverse managementrollen is hij toegetreden tot de directie van meerdere ziekenhuizen. Na zijn ziekenhuizencarrière is Jannes aan de slag gegaan als CEO van EyeScan. Bij EyeScan is Jannes onder andere verantwoordelijk voor de inorganische groeistrategie hetgeen hem ruime ervaring heeft gebracht in het doen van overnames. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden heeft Jannes succesvol meerdere bedrijven gestart in o.a. de horeca, vastgoed en letselschade.

Bedrijf verkopen? Bel Joram

Joram Kok

Investeerder met ervaring in
strategie consulting

Joram is zijn carrière begonnen als investeerder bij een investeringsfonds. In deze rol heeft hij ruime ervaring opgedaan in het analyseren, beoordelen en waarderen van een breed scala aan bedrijven. Na zijn investeringscarrière is Joram aan de slag gegaan als consultant bij Bain & Company, een wereldwijd actieve top drie strategie consultancy firma. Dankzij deze rollen heeft Joram veel ervaring opgedaan in het analyseren en presenteren van complexe financiële en strategische vraagstukken.